Pátrač Tino párty

Naši žiaci sa v minulom školskom roku zúčastnili  vlastivedných vychádzok s názvom Pátrač Tino spoznáva, na ktorých navštívili zaujímavé miesta v mestskej časti Nad jazerom a Krásna nad Hornádom. V sobotu 15. 10. sa v KC Jazero uskutočnila tradičná Pátrač Tino párty, ktorú moderoval známy turistický sprievodca a znalec historických pamiatok, pán Milan Kolcun.

Deti sa mohli zabaviť na rôznych atrakciách, ako maľovanie na tvár, mini kadernícky salón, či zúčastniť sa tvorivých dielní. Akciu spestrilo aj predstavenie kúzelníka Gabiho a nechýbala ani tombola. Svojím vystúpením prispeli aj žiaci našej školy. Po krste novej pátračskej brožúry nasledovalo vyhodnotenie výtvarnej súťaže, do ktorej sa zapojili deti z materských a základných škôl našej mestskej časti. Našim žiakom sa v tejto súťaži mimoriadne darilo.

Na 1. mieste sa umiestnila Dorotka Novotová, 2. miesto získala Lili Belanská, 3. miesto patrilo Matilde Dittelovej. Cenu poroty získala Veronika Majančíková a čestné uznanie Miška Mušinská. Šikovným žiačkam našej školy blahoželáme a tešíme sa na ďalšie spoznávanie tajomstiev nášho mesta s pátračom Tinom.

banner

Zber papiera jar 2024

V jarnom zbere papiera boli najúspešnejšie 3.C, 6.B a 1.C, gratulujeme.
Za ochotu a pomoc ďakujeme im aj ostatným žiakom.
Kompletné výsledky zberu papiera na stiahnutie (XLSX).

Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesta na pozíciu: 
  • učiteľ druhého stupňa (anglický jazyk) na zastupovanie počas materskej dovolenky od septembra 2024 do februára 2026

Viac informácií.

2% z dane

Viac informácii o darovaní 2% daní z príjmov nájdete ⇒ TU.

OZNAM O SÚŤAŽI

Súťažíme v jazykoch s
Pre viac informácií kliknite TU.

Európsky projekt

Dokument o európskom projekte ohľadom zlepšenia technického vybavenia odborných učební v našej škole je k nahliadnutiu tu.

Naše projekty