Štvrtáci absolvovali korčuliarsky kurz na zimnom štadióne v obci Čaňa

V dňoch 15.-17.3.2017 sa naši štvrtáci zúčastnili korčuliarskeho kurzu, na ktorý sa veľmi tešili. Korčuliarsky kurz sme absolvovali na zimnom štadióne v obci Čaňa, kde sme mali vytvorené perfektné podmienky.


Celý kurz prebehol pod vedením našich pani učiteliek a veľkej pomoci p. Hudákovej, ktorá sa korčuľovaniu venuje od útleho detstva. Žiaci boli rozdelení do skupín, podľa nadobudnutých korčuliarskych zručností. Niektorí žiaci stáli na korčuliach po prvýkrát. Posmelení pani učiteľkami zvládli základy korčuľovania všetci žiaci. Žiaci mali možnosť korčuľovať v rôznych disciplínach, pomedzi kolky, v štafetách, korčuľovanie vo dvojiciach, voľné korčuľovanie. Tých najšikovnejších pani Hudáková oboznámila so základmi v krasokorčuľovaní. Kurz sme v zdraví všetci spoločne absolvovali a ukončili slávnostným odovzdávaním čestných uznaní, ktoré budú žiakom pripomínať príjemné zážitky.
Stránka: 1 2 

Zber papiera jar 2024

V jarnom zbere papiera boli najúspešnejšie 3.C, 6.B a 1.C, gratulujeme.
Za ochotu a pomoc ďakujeme im aj ostatným žiakom.
Kompletné výsledky zberu papiera na stiahnutie (XLSX).

Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesta na pozíciu: 
  • učiteľ druhého stupňa (anglický jazyk) na zastupovanie počas materskej dovolenky od septembra 2024 do februára 2026

Viac informácií.

2% z dane

Viac informácii o darovaní 2% daní z príjmov nájdete ⇒ TU.

OZNAM O SÚŤAŽI

Súťažíme v jazykoch s
Pre viac informácií kliknite TU.

Európsky projekt

Dokument o európskom projekte ohľadom zlepšenia technického vybavenia odborných učební v našej škole je k nahliadnutiu tu.

Naše projekty