Výstup na Mierovú horu

Dňa 15.9. 2016 sa naši štvrtáci zúčastnili výstupu na Mierovú horu v lokalite Kojšov. Zámerom tejto akcie bolo vyniesť posolstvo mieru, pokoja, lásky a porozumenia od žiakov našej školy. Išlo o jubilejný 20. výstup, ktorého sa zúčastnili školy aj mimo mesta Košice.

Počasie nám celý deň prialo. Po viacerých prestávkach, sýtej desiate sme vrch Mierovej hory úspešne zdolali. Všetci zúčastnení predniesli svoje posolstvá do všetkých krajín Európskej únie. Naši žiaci okrem vysloveného posolstva prispeli aj krásnymi srdiečkami, ktoré sme zavesili na stromček na Mierovej hore. Všetkých účastníkov výstupu čakal na chate chutný guláš, na ktorom sme si všetci pochutnali. Po príjemnom posedení a občerstvení sme sa opäť pripravili na zostup, ktorý bol oveľa rýchlejší. Naši žiaci si odniesli príjemné zážitky, spomienky, ale aj pár otlakov v topánkach. S prianím pokoja a mieru na zemi sme sa rozlúčili. 

 

banner

Zber papiera jar 2024

V jarnom zbere papiera boli najúspešnejšie 3.C, 6.B a 1.C, gratulujeme.
Za ochotu a pomoc ďakujeme im aj ostatným žiakom.
Kompletné výsledky zberu papiera na stiahnutie (XLSX).

Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesta na pozíciu: 
  • učiteľ druhého stupňa (anglický jazyk) na zastupovanie počas materskej dovolenky od septembra 2024 do februára 2026

Viac informácií.

2% z dane

Viac informácii o darovaní 2% daní z príjmov nájdete ⇒ TU.

OZNAM O SÚŤAŽI

Súťažíme v jazykoch s
Pre viac informácií kliknite TU.

Európsky projekt

Dokument o európskom projekte ohľadom zlepšenia technického vybavenia odborných učební v našej škole je k nahliadnutiu tu.

Naše projekty