Celomestský metodický deň učiteľov dejepisu

Dňa 26.4.2018 sa v Nižnej Myšli uskutočnil Celomestský metodický deň pre učiteľov dejepisu na tému: Nižná Myšľa - slovenské Mykény. Organizačne metodický deň zastrešil Magistrát mesta Košice, hosťujúcou školou bola ZŠ Družicová 4 v Košiciach v spolupráci s OÚ Nižná Myšľa.

Starosta obce N. Myšľa Ing. M. Sisák privítal 30 pedagógov z košických základných škôl. Pod vedením lektorov absolvovali prehliadku múzea, katakomb kláštora a skanzenu na vyvýšenine Varhegy, kde sa od r. 1977 robí systematický archeologický výskum.
PhDr. L. Olexa vedúci výskumu v N. Myšli oboznámil pedagógov s úspechmi, ale aj s problémami v oblasti archeologického výskumu v tejto lokalite.
Cieľom metodického dňa bolo: spropagovať N. Myšľu ako významnú európsku archeologickú lokalitu učiteľom základných škôl, vyzvať pedagógov k spolupráci, organizovať vyučovanie formou exkurzií vrámci predmetov dejepis, regionálna výchova, geografia, občianska náuka a metodicky sa podieľať na tvorbe pracovných listov v spolupráci s Východoslovenským múzeom v Košiciach.

Zber papiera jar 2024

V jarnom zbere papiera boli najúspešnejšie 3.C, 6.B a 1.C, gratulujeme.
Za ochotu a pomoc ďakujeme im aj ostatným žiakom.
Kompletné výsledky zberu papiera na stiahnutie (XLSX).

Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesta na pozíciu: 
  • učiteľ druhého stupňa (anglický jazyk) na zastupovanie počas materskej dovolenky od septembra 2024 do februára 2026

Viac informácií.

2% z dane

Viac informácii o darovaní 2% daní z príjmov nájdete ⇒ TU.

OZNAM O SÚŤAŽI

Súťažíme v jazykoch s
Pre viac informácií kliknite TU.

Európsky projekt

Dokument o európskom projekte ohľadom zlepšenia technického vybavenia odborných učební v našej škole je k nahliadnutiu tu.

Naše projekty